halat spital

Wiki Article

material pentru uniforme
Industrial WholesaleHelp employees in all roles get workwear that can help them execute, from coveralls to collared shirt.

Daca doriti sa beneficiati de o oferta personalizata, tot ce trebuie sa faceti este sa ne solicitati o oferta de pret, completand formularul disponibil pe web page-ul nostru, iar in greatest 24 de ore veti primi raspuns din partea specialistilor Limarom.

Talie: Masurati circumferinta taliei fara a strange prea mult banda de masurare sau a incorda abdomenul.

Tawk seteaza acest cookie pentru a permite website-ului Website sa recunoasca vizitatorul pentru a optimiza functionalitatea chat-ului Dwell. Tawk seteaza acest cookie pentru a permite website-ului web sa recunoasca vizitatorul pentru a optimiza functionalitatea chat-ului Stay.

Personalul medical, asistentii medicali si terapeutii vor descoperi in uniformele Lotus un confort ridicat, o calitate de durata si o intretinere usoara.

Uniformele medicale sunt articole de îmbrăcăminte purtate de personalul din domeniul sănătății: medici, asistente medicale sau infiermiere. Acestea oferă un aspect profesional și promovează respectul și considerația față de cei treatment oferă asistență medicală.

Transportation & WarehousingHelp staff in all roles get workwear that assists them perform, from coveralls to collared shirt.

We’ll tackle the program setup, make wanted alterations rapidly, and normally hold you knowledgeable. You’ll have time to center on your enterprise.

Contracting & TradesHelp staff in all roles get workwear material pentru uniforme that helps them conduct, from coveralls to collared shirt.

Cele mai interesting costume medicale pentru femei! Materialul pentru aceasta este incredibil de moale si racoros. Felicitari echipei in Exclusive pentru material!

Salopetele de lucru sunt proiectate pentru a oferi protectie impotriva contaminarii, precum si pentru a asigura confortul si uniforme medicale online libertatea de miscare necesare pentru a efectua activitati de lucru.

- masurarea soldului se va encounter aproximativ la o distanta de 20 cm costum medical mai jos de talie, peste zona proeminenta a bazinului, tinand centimetrul lejer,

Limarom va pune la dispozitie cele mai calitative produse vezi aici in materie de uniforme medicale, costume si halate. Acestea sunt confectionate din materiale rezistente si confortabile.

Stocarea tehnică sau accesul este rigorous necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări costume medicale femei printr-o rețea de comunicații electronice. Preferințe Preferințe

Report this wiki page